dijous, de maig 26

Nota d'agraïment i de crida a la participació

El GOOB-FIC vol agrair a tots els vilatans i vilatanes d’Olesa de Bonesvalls el suport rebut en aquests comicis. Un suport que ens ha consolidat com a la força més votada. Així mateix volem felicitar a la resta de forces polítiques concurrents, doncs totes elles han aconseguit representació. Una representació que valorem, com a mostra de la diversitat d’opinió del nostre poble i reflecteix les diferents sensibilitats socials.

Tenim per davant una legislatura complicada, que s’inicia en plena crisi econòmica, social, energètica, i de valors, I tan sols podrem aconseguir solucions, si abans trobem en cada un de nosaltres allò que ens uneix com a col•lectiu, amb ànim de potenciar-ho per damunt d’allò en que podríem divergir.

Des de la nostra formació apostem per posar un punt i apart en aquells conflictes i divergències partidistes i personalistes que en el passat ens hagin pogut incomodar i limitar. Tenim un llarg camí per recórrer i hem decidit deixar aquesta motxilla, per tal de fer-lo lliure de càrregues. Ens agradaria, i així els convidem, a que la resta de formacions faci el mateix. Que es desfacin d’aquella motxilla de pedres, i s’uneixin a nosaltres en la construcció de una Olesa millor, plural, diversa, divergent en segons que, però amb un objectiu comú: La construcció de la Olesa de tots.

Hem iniciat converses i contactes amb totes les forces politiques per la constitució d’un equip de govern estable i de legislatura, que reculli, al màxim, totes aquelles sensibilitats que permetin endegar un projecte comú, en clau de futur, adreçat a tots els veïns i veïnes d’Olesa."
Fem una crida a la màxima participació ciutadana en aquest engrescador projecte comú de futur.


GRUP D’OPINIÓ D’OLESA DE BONESVALLS “GOOB-FIC”

26 de maig de 2011